Virtueel kantoor

 


Wilt u voor uw onderneming een zakelijk adres met een professionele uitstraling? Met een virtueel kantoor bij Het Netwerkkantoor profileert u uw bedrijf op een professionele bedrijfslocatie nabij het centrum van Amersfoort. Zo geeft u een perfect visitekaartje af! 

5 voordelen van een virtueel kantoor op een rij:

  1.  Uw bedrijf krijgt de uitstraling van een professioneel kantoor zonder de hoge kosten daarvan.
  2.  U bent niet gebonden aan een kantoorlocatie. U heeft de flexibiliteit om op afstand te werken op plaatsen waar u zelf wilt.
  3.  Als uw bedrijf groeit, hoeft u niet op zoek naar een groter kantoor.
  4.  U kunt het virtueel kantooradres gebruiken om meerdere vestigingen in het land te hebben zonder dat u in deze plaatsen een kantoor hoeft te openen.
  5. U krijgt geen (onverwachte) klanten aan uw deur.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Zakelijk adres

U gebruikt Het Netwerkkantoor als zakelijk adres. Uw bedrijf kunt u op dit adres bij de Kamer van Koophandel laten registreren. De naam van uw bedrijf wordt vermeld op het presentatiescherm in de centrale hal. Ook heeft u de mogelijkheid om via Het Netwerkkantoor de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten. Laat ook op uw website, visitekaartje en social media zien dat u een zakelijk adres heeft waar u altijd bereikbaar bent.

 

Postadres

Wij nemen uw post aan en brengen u op de hoogte van wat is binnengekomen. U kunt de post bij ons komen ophalen. Ook is het mogelijk dat we deze voor u scannen.

 

Telefoonservice

U laat uw telefoongesprekken bij Het Netwerkkantoor op het lokale 033-nummer binnenkomen. Deze gesprekken worden doorverbonden naar uw (mobiele) telefoon. Uw eigen nummer blijf zodoende afgeschermd. Een lokaal nummer wordt als betrouwbaar en persoonlijk ervaren. Een mooie en eenvoudige manier om meer klanten in Amersfoort en omgeving werven.

Ook kunt u ervoor kiezen dat wij u binnenkomende gesprekken aannemen en op een door u gewenste manier aan u terugkoppelen. We staan garant voor professionele telefonische communicatie. Uw klanten worden vriendelijk en adequaat te woord gestaan en u bent als onderneming altijd bereikbaar. 

 

Gespreksruimte

Ook al is uw werkplek thuis, het officiële bezoekadres van uw bedrijf kan in Het Netwerkkantoor zijn. Voor zakelijke afspraken geeft dit een stevige indruk. Wij zorgen ervoor dat u en uw bezoek gastvrij worden ontvangen in een mooie en zakelijke ambiance. . 

 

 

 

 

OVER HET NETWERKKANTOOR

Als u op zoek bent naar een goede plek voor een gesprek of uw werk, bieden wij u sfeervolle en betaalbare ruimtes die u op flexibele of vaste basis kunt huren. Ook voor een virtueel kantoor kunt u bij ons terecht.

 

 

Volg ons ook op:

 

ONZE RUIMTES

 

Gesprekskamers

Werkplekken

Vergaderruimtes

Trainingszaal

Virtueel kantoor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CONTACTGEGEVENS

 

Bel ons:

Telefoon: 033 460 23 00 
Mobiel: 06 29 34 26 42

 

Stuur een mail:

gonda.bus@netwerkkantoor.nl

 

Of vul het contactformulier in

 

Ons adres:

Het Netwerkkantoor
Arnhemseweg 6
3817 CH Amersfoort