Trainingsactrice

 

Sinds juni 2017 is Josephine van Rooyen naast haar werk als bestuurder van Het Netwerkkantoor ook werkzaam als trainingsactrice! Haar eerste dag in die hoedanigheid is haar goed afgegaan; zowel de cursisten als de trainers waren positief en de helft van de cursisten gaf haar de beoordeling “goed” en de andere helft “zeer goed”.

Door haar jarenlange acteerervaring kon zij deze stap gemakkelijk zetten en in september gaat zij de opleiding voor trainingsacteur bij Dubbel-E acteerservice volgen. Hierbij zijn inlevingsvermogen, snel schakelen, van kleur veranderen, improvisatievermogen en fantasie belangrijke vaardigheden.

Om inzicht in de trainingstechnieken te krijgen en de mogelijkheden om feedback te geven in de nabesprekingen, heeft zij al heel wat vakliteratuur tot zich genomen!

Al met al een mooie combinatie, trainings- en coachruimtes waar u bij Het Netwerkkantoor gebruik van kunt maken met daarbij als aanvullende mogelijkheid een trainingsactrice voor uw eventuele behoefte ten aanzien van rollenspel.

Neem voor vrijblijvende informatie contact op 033-4602300 of 0631231380