Themabijeenkomst in Amersfoort “Regionale economische ontwikkeling en de rol van de coöperaties van zelfstandigen daarin” op 17 april 16-18 uur

Het Netwerkkantoor Amersfoort, in samenwerking met Gert Boeve en Erik Eggers, organiseren op 17 april een interessante bijeenkomst over Regionale economische ontwikkeling en de rol van de coöperaties van zelfstandigen daarin.

Het programma is als volgt:
1. José van Rooyen, zal een introductie verzorgen;

2. Gert Boeve belicht de regionale economie, ontwikkelingen en mogelijkheden, over ZZP BV, de regio en het belang voor dit onderwerp voor de ondernemers.

3. Erik Eggers verhaalt over de coöperatie vanuit de praktijk en de Vereniging als opstap naar een coöperatie.

4. Martijn Hoedemakers, fiscaal specialist zal de fiscale voor- en nadelen van een coöperatie in kaart brengen en die afzetten tegen de fiscale aspecten van andere samenwerkingsvormen.

Na afloop van de presentatie zal er tijd zijn om verder te praten onder het genot van een hapje en een drankje.

Dit thema verdient aandacht mede in het belang van het grote aantal ZZP’ers en in het licht van nieuwe ontwikkelingen. Samenwerken kan namelijk ook een bijdrage leveren aan de decentralisatie van de zorg.

Jose van Rooyen en Erik Eggers zijn ervaringsdeskundigen op het gebied van samenwerken in een coöperatie en zij zullen veel kennis delen.

Gert Boeve is zeer bekend en gedreven om de regionale economie nieuwe impulsen te geven.

Diverse gemeenteambtenaren, deelnemers aan Waterforce, uit de bouw, Kamer van Koophandel en het voormalige Syntens zullen aanwezig zijn.

Tijd 17 april 2014 – 16.00 – 18.00 uur
Locatie Het Netwerkkantoor, Arnhemseweg 6, Amersfoort

Je kunt je aanmelden via: jose.van.rooyen@ondernemerscooperatie.nl

CONTACT

T   033 460 2300
M  06 29 34 26 43

gonda.bus@netwerkkantoor.nl

ADRES

Netwerkkantoor
Arnhemseweg 6
3817 CH Amersfoort

KvK nr.: 75944235
BTW nr.: NL110781995 B01