Thema- en netwerkbijeenkomst ‘Organiseer jezelf digitaal’

Datum              : Donderdag 14 november 2013
Locatie             : Netwerkkantoor/Coachhuis Amersfoort, Arnhemseweg 6, 3817 CH  Amersfoort

Duur                : 19.00 – 22.00 uur

Verloop           : Inloop vanaf 19.00, start thema 19.30, netwerkborrel vanaf ca. 21.00 uur

 

Als ZZP’er ben je van vele markten thuis. Je bent je eigen salesmanager, boekhouder, inkoper en officemanager. Er zijn veel digitale handigheidjes die jou kunnen helpen om prettig en efficiënt te werken. Het aantal keuzemogelijkheden is eindeloos. Wil jij een praktisch systeem om je e-mail, tijd, taken en informatiestroom te managen? Of je Social Media effectief beheren? Heb jij er ook moeite mee om deze nieuwe ontwikkelingen bij te houden? Dan is deze themabijeenkomst wat voor jou!

Deze bijeenkomst is geschikt voor ZZP’ers die graag meer uit hun laptop en smartphone willen halen.  Je krijgt inzicht in jouw eigen mogelijkheden om slim en efficiënt te werken en welke digitale tools je daarbij kunnen helpen. Je ontvangt tips en trucs waar je meteen mee aan de slag kunt. Wil jij door de (digitale) bomen het bos weer zien? Meld je dan aan voor deze praktische lezing en organiseer jezelf met behulp van de handige snufjes van deze tijd.

Over de spreker
Ghislaine Peters is Professional Organizer en Organisatieadviseur. In haar dienstverlening richt zij zich op zakelijke professionals die behoefte hebben aan overzicht en structuur op de werkplek, zowel individueel als in teamverband. Met als doel: het creëren van een aangename,  georganiseerde werkomgeving waarover je zelf de touwtjes in handen hebt. Ghislaine  heeft een achtergrond in Facility Management en veel ervaring in het optimaliseren van werkprocessen en kosten-en tijdbesparend werken.

Voor meer informatie zie: www.ppio.nl

 

Aanmelden
Je kunt je voor deze gratis bijeenkomst per e-mail aanmelden bij José van Rooyen, beheerder Netwerkkantoor/Coachhuis Amersfoort via j.vanrooyen@netwerkkantoor.nl.  Aanmelding gebeurt op volgorde van inschrijving. Deze bijeenkomst is ook toegankelijk voor niet-Coachhuisleden.

CONTACT

T   033 460 2300
M  06 29 34 26 43

gonda.bus@netwerkkantoor.nl

ADRES

Netwerkkantoor
Arnhemseweg 6
3817 CH Amersfoort

KvK nr.: 75944235
BTW nr.: NL110781995 B01