Routebeschrijving

Vanuit de richting Breda:
Op de A27 richting Utrecht volgt u de A28 richting Amersfoort. Op de A28 neemt u afslag 8 Amersfoort/Hoevelaken. U volgt de borden Amersfoort-Centrum/parkeren Soeverein. Ons kantoor bevindt zich op de 1e verdieping van nummer 6 in het complex op de hoek van de Arnhemseweg en de Stadsring (in hetzelfde complex als, en naast, de PLUS-supermarkt).

Vanuit de richting Utrecht en Zwolle:
Op de A28 richting Amersfoort neemt u afslag 8 Amersfoort/Hoevelaken. U volgt de borden Amersfoort-Centrum/parkeren Soeverein. Ons kantoor bevindt zich op de 1e verdieping van nummer 6 in het complex op de hoek van de Arnhemseweg en de Stadsring (in hetzelfde complex als, en naast, de PLUS-supermarkt).

Vanuit de richting Apeldoorn:
Op de A-1 richting Amsterdam gaat u op het verkeersplein Hoevelaken richting Utrecht (A28). Op de A28 neemt u afslag 8 Amersfoort/Hoevelaken. U volgt de borden Amersfoort-Centrum/parkeren Soeverein. Ons kantoor bevindt zich op de  1e verdieping van nummer 6 in het complex op de hoek van de Arnhemseweg en de Stadsring (in hetzelfde complex als, en naast, de PLUS-supermarkt).

Vanuit de richting Amsterdam:
Op de A1 richting Apeldoorn gaat u op verkeersplein Hoevelaken richting Utrecht (A28). Op de A28 neemt u afslag 8 Amersfoort/Hoevelaken. U volgt de borden Amersfoort-Centrum/parkeren Soeverein. Ons kantoor bevindt zich op de  1e verdieping van nummer 6 in het complex op de hoek van de Arnhemseweg en de Stadsring (in hetzelfde complex als, en naast, de PLUS-supermarkt).

Parkeren: U volgt de borden parkeren QPark – Mondriaan. De ingang van de parkeergarage bevindt zich op de Stadsring 115, 3817 HV Amersfoort.

Amersfoort kent enkele gratis parkeerterreinen of u kunt tegen een lager tarief parkeren op de P+R terreinen in Amersfoort.

Blauwe zones – gratis parkeren buiten het betaald-parkerengebied zijn op een aantal plaatsen in de stad. Hier kunt u met een parkeerschijf gratis parkeren voor een bepaalde tijd, bijvoorbeeld maximaal 2 uur. De blauwe zones vindt u bij:

  • Leusderweg (tussen Frans Halslaan en Daltonstraat/Van Campenstraat)
  • Euterpeplein Zielhorsterweg ter hoogte van NS-station Schothorst
  • Albert Schweitzersingel ter hoogte van de bibliotheek

U kunt vrij parkeren op de Arnhemseweg vanaf nummer 47 en vanaf daar de straten naar links als je vanaf het Julianaplein (de rotonde) komt. Deze straten bevinden zich vlak achter De Soeverein waarin Het Coachhuis is gevestigd. Het is een loopafstand van ongeveer 5 minuten.

Ook op de Leusderweg bij de AH supermarkt kunt u gratis parkeren, vanaf hier is het 10 minuten lopen.

Per trein:
Als u het stationsgebouw van Amersfoort-Centraal uitkomt gaat u linksaf richting centrum. U loopt op de Stationstraat. Bij het eerste stoplicht (het voetgangersstoplicht niet meegerekend) steekt u rechts de weg over en vervolgt uw weg op de Vlasakker. Bij het stoplicht gaat u naar links, u loopt nu op de Utrechtseweg. U neemt de eerste weg naar rechts: de Zonnehof. Die loopt u helemaal uit tot het einde en dan komt u vanzelf op de Arnhemseweg die u oversteekt en naar links de weg vervolgt.  Het Netwerkkantoor bevindt zich op nummer 6 (naast de PLUS-supermarkt).

U kunt ook de bus nemen en uitstappen bij De Kei (lijn 17 – 5 – 6 of 82)