Routebeschrijving

Vanuit de richting Breda:
Op de A27 richting Utrecht volgt u de A28 richting Amersfoort. Op de A28 neemt u afslag 8 Amersfoort/Hoevelaken. U volgt de borden Amersfoort-Centrum/parkeren Soeverein. Ons kantoor bevindt zich op de 1e verdieping van nummer 6 in het complex op de hoek van de Arnhemseweg en de Stadsring (in hetzelfde complex als, en naast, de PLUS-supermarkt).

Vanuit de richting Utrecht en Zwolle:
Op de A28 richting Amersfoort neemt u afslag 8 Amersfoort/Hoevelaken. U volgt de borden Amersfoort-Centrum/parkeren Soeverein. Ons kantoor bevindt zich op de 1e verdieping van nummer 6 in het complex op de hoek van de Arnhemseweg en de Stadsring (in hetzelfde complex als, en naast, de PLUS-supermarkt).

Vanuit de richting Apeldoorn:
Op de A-1 richting Amsterdam gaat u op het verkeersplein Hoevelaken richting Utrecht (A28). Op de A28 neemt u afslag 8 Amersfoort/Hoevelaken. U volgt de borden Amersfoort-Centrum/parkeren Soeverein. Ons kantoor bevindt zich op de  1e verdieping van nummer 6 in het complex op de hoek van de Arnhemseweg en de Stadsring (in hetzelfde complex als, en naast, de PLUS-supermarkt).

Vanuit de richting Amsterdam:
Op de A1 richting Apeldoorn gaat u op verkeersplein Hoevelaken richting Utrecht (A28). Op de A28 neemt u afslag 8 Amersfoort/Hoevelaken. U volgt de borden Amersfoort-Centrum/parkeren Soeverein. Ons kantoor bevindt zich op de  1e verdieping van nummer 6 in het complex op de hoek van de Arnhemseweg en de Stadsring (in hetzelfde complex als, en naast, de PLUS-supermarkt).

Parkeren: U volgt de borden parkeren QPark – Mondriaan. De ingang van de parkeergarage bevindt zich op de Stadsring 115, 3817 HV Amersfoort.

Per trein:
Als u het stationsgebouw van Amersfoort-Centraal uitkomt gaat u linksaf richting centrum. U loopt op de Stationstraat. Bij het eerste stoplicht (het voetgangersstoplicht niet meegerekend) steekt u rechts de weg over en vervolgt uw weg op de Vlasakker. Bij het stoplicht gaat u naar links, u loopt nu op de Utrechtseweg. U neemt de eerste weg naar rechts: de Zonnehof. Die loopt u helemaal uit tot het einde en dan komt u vanzelf op de Arnhemseweg die u oversteekt en naar links de weg vervolgt.  Het Netwerkkantoor bevindt zich op nummer 6 (naast de PLUS-supermarkt).

U kunt ook de bus nemen en uitstappen bij De Kei (lijn 17 – 5 – 6 of 82)