Routebeschrijving

Het Coachhuis bevindt zich aan de Arnhemseweg 6 op de eerste verdieping in het gebouw De Soeverein (op de hoek van de Stadsring en de Arnhemseweg). Op loopafstand van station Amersfoort Centraal en gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer of de auto.

Lopend vanaf station Amersfoort of met de bus

Het Coachhuis is op 10 minuten loopafstand van station Amersfoort Centraal. Als u het station uitkomt, gaat u linksaf richting centrum. U loopt dan op de Stationstraat. Bij het eerste verkeerslicht steekt u rechts de weg over en vervolgt uw weg op de Vlasakker. Bij het verkeerslicht gaat u naar links, u loopt nu op de Utrechtseweg. U neemt de eerste weg naar rechts: de Zonnehof. Die loopt u helemaal uit tot het einde en dan komt u vanzelf op de Arnhemseweg.

Bushalte ‘De Kei’ op de Stadsring is het meest nabijgelegen. U stapt hier uit en staat dan schuin voor het gebouw De Soeverein. Vervolgens loopt u de Arnhemseweg in.

Met de auto

Vanuit de richting  Utrecht:
Vanaf Utrecht via de A28 neemt u afslag 5 (Amersfoort-Zuid/Maarn). U rijdt ongeveer 2,5 km rechtdoor. Bij de tweede rotonde neemt u de tweede afslag. Arnhemseweg nummer 6 ligt na 250 meter aan uw rechterhand. Voor het parkeren gaat u bij het verkeerslicht rechtsaf, direct aan de rechterkant zit de parkeergarage Q-Park Amersfoort Centrum Mondriaan. Hier kunt u parkeren.

Vanuit de richting Amsterdam en Apeldoorn:
Vanaf de A1 naar de A28 neemt u afslag 8 (Amersfoort-Hoevelaken). Na de afslag links aanhouden, u volgt nu de Hogeweg. Bij het kruispunt gaat u rechtdoor de Stadsring op. Volgt u deze tot u aan de linkerkant parkeergarage Q-Park Amersfoort Centrum Mondriaan ziet. Hier kunt u parkeren.

Vanuit de richting Zwolle:
Op de A28 neemt u afslag 8 (Amersfoort-Hoevelaken). Na de afslag links aanhouden, u volgt nu de Hogeweg. Bij het kruispunt gaat u rechtdoor de Stadsring op. Volgt u deze tot u aan de linkerkant parkeergarage Q-Park Amersfoort Centrum Mondriaan ziet. Hier kunt u parkeren.

Parkeren

U kunt overdag betaald parkeren in de parkeergarage Q-Park Amersfoort Centrum Mondriaan onder het gebouw De Soeverein. De ingang van de parkeergarage bevindt zich aan de Stadsring. Parkeert u voor een langere tijd, dan zijn bij het Coachhuis parkeerkaarten te verkrijgen voor een goedkoper tarief.
U kunt ook parkeren aan de Arnhemseweg. Tot aan de Arnhemseweg huisnummer 47 geldt betaald parkeren, vanaf dit adres en in de straten in de aangelegen wijk kunt u vrij parkeren.

CONTACT

T   033 460 2300
M  06 29 34 26 43

gonda.bus@netwerkkantoor.nl

ADRES

Netwerkkantoor
Arnhemseweg 6
3817 CH Amersfoort

KvK nr.: 75944235
BTW nr.: NL110781995 B01