Referenties


José is een enthousiaste en toegewijde manager van Het Netwerkkantoor Amersfoort. Haar klantgerichte en servicegerichte wijze van werken is een bron van inspiratie. Met de nodige humor weet ze een goede sfeer en werkomgeving te scheppen voor haar klanten. Fijn om bij haar gast te zijn.”

Wim Rietveld, Rietveld Personeelsmanagement
www.rietveldpersoneelsmanagement.nl


José heeft met het Netwerkkantoor een schitterend zeer representatief flexibel kantorencomplex in Amersfoort gecreëerd aan de rand van het historische centrum. Het Netwerkkantoor is de ideale oplossing voor ondernemers zonder “eigen kantoor”, die zo nu en dan 1-op-1 gesprekken moeten voeren in een zakelijke omgeving. Hiernaast heb je nu de oplossing om een flexibel kantoor te openen in Amersfoort, terwijl de eigen onderneming in een andere plaats is gevestigd. Het succes is ook zeker te danken aan de klantvriendelijkheid van José en dat allemaal tegen een gunstige prijs-kwaliteit-verhouding”

Henk-Jan Dulon Barre, Yargon
www.yargon.nl


“Het netwerkkantoor is in staat om zeer flexibel in te spelen op de wensen van de huurders. Of het nu gaat om parttime huur, huur van een extra zaal of tijdelijke uitbreiding, er wordt altijd meegedacht met de klant. Dit is zeer plezierig als je als startend bedrijf nog niet de behoefte hebt om fulltime een kantoor te huren.”

Harro Messelink, NIVVO BV
www.nivvo.nl


“Het Netwerkkantoor is een prima organisatie om zaken mee te doen. Klantgericht, flexibel en goede prijs/kwaliteitverhouding. Prettige sfeer en goede faciliteiten.”

Hugo van der Heide,  Carrière Switch B.V.
www.carriereswitch.nl


‘Mijn klanten maken bijna altijd spontaan opmerkingen over de sfeervolle entourage en plezierige, zakelijke uitstraling in Het Netwerkkantoor. Ik waardeer dat ze door Jose altijd professioneel worden ontvangen.”

Norbert Netten, Ripuls/The Presentation Guide®
www.ripuls.nl


“Sinds een aantal jaren huur ik kantoorruimte bij het Netwerkkantoor te Amersfoort. Deze locatie kenmerkt zich door een uitstekende bereikbaarheid voor mijn klanten (coaching en outplacement). Er is een parkeergarage onder het gebouw en het station is op loopafstand. Daarnaast heeft het een representatieve uitstraling. Het kantoor is open en transparant en biedt toch voldoende privacy om gesprekken te kunnen voeren. Maar mogelijk belangrijker nog is de wijze waarop klanten worden ontvangen en te woord gestaan. Gastvrouw José van Rooyen treedt hen met een vriendelijk woord tegemoet en zal hen altijd voorzien van een kopje koffie. Ik kan u deze locatie als werkruimte van harte aanbevelen.”

Fred Kok, STC-Advies BV
www.stc-advies.nl

CONTACT

T   033 460 2300
M  06 29 34 26 43

gonda.bus@netwerkkantoor.nl

ADRES

Netwerkkantoor
Arnhemseweg 6
3817 CH Amersfoort

KvK nr.: 75944235
BTW nr.: NL110781995 B01