Virtueel kantoor

Het Netwerkkantoor is
het voorportaal naar
uw eigen bedrijf:
een perfect visitekaartje!

 

Wij bieden u de mogelijkheid om bij het Netwerkkantoor een virtueel kantoor in te richten. Zo profiteert uw bedrijf van een zakelijk adres op een professionele bedrijfslocatie nabij het centrum van Amersfoort.

5 voordelen van een virtueel kantoor voor u op een rij

  1. Uw bedrijf heeft met een virtueel kantoor de uitstraling van een professioneel kantoor zonder de hoge kosten daarvan.
  2. U bent niet gebonden aan een kantoorlocatie. U heeft de flexibiliteit om op afstand te werken en op plaatsen waar u zelf wilt.
  3. Wanneer uw bedrijf groeit, hoeft u niet uit te wijken naar een groter kantoor.
  4. U kunt het virtueel kantooradres gebruiken om in het land meerdere vestigingen te hebben
    zonder dat u in deze plaatsen een kantoor hoeft te openen.
  5. U heeft geen onverwachte klanten aan uw voordeur.

Vestigingsadres

U gebruikt het Netwerkkantoor als zakelijk adres. Uw bedrijf kunt u op dit adres bij de Kamer van Koophandel laten registreren. Laat ook op uw website, visitekaartje en op social media zien dat u een zakelijk adres heeft waar u altijd bereikbaar bent.

Postadres 

Wij nemen uw post aan en brengen u op de hoogte van wat is binnengekomen. U kunt de post bij ons komen ophalen. Ook is het mogelijk dat wij deze voor u scannen.

Telefoonservice

U laat uw telefoongesprekken bij het Netwerkkantoor op het lokale 033-nummer binnenkomen. Deze gesprekken worden doorverbonden naar uw (mobiele) telefoon. Uw eigen nummer blijft zodoende afgeschermd. Met het lokale nummer kunt u ook meer klanten in Amersfoort en de directe omgeving werven. Een lokaal nummer wordt als betrouwbaarder en persoonlijker gezien dan een onherkenbaar nummer.

U kunt ook uw eigen vaste lijn in Het Netwerkkantoor laten opnemen. Verder kunt u ervoor kiezen dat wij uw binnenkomende gesprekken aannemen. We staan garant voor professionele telefonische communicatie. Wij geven vervolgens deze telefoontjes en eventueel gestelde vragen op een door u gewenste manier aan u door, zodat u op een later tijdstip zelf kunt terugbellen. Zo bent u als onderneming altijd bereikbaar.

Gespreksruimte

Ook al is uw werkplek thuis, het officiële bezoekadres van uw bedrijf kan wel in Het Netwerkkantoor zijn. Voor zakelijke afspraken geeft dit een steviger indruk. Wij zorgen ervoor dat u en uw bezoek gastvrij worden ontvangen in een mooie en zakelijke ambiance.

 

 

 

 

CONTACT

T   033 460 2300
M  06 51 23 13 80
M  06 29 34 26 43

j.vanrooyen@netwerkkantoor.nl

E  gonda.bus@netwerkkantoor.nl

ADRES

Netwerkkantoor
Arnhemseweg 6
3817 CH Amersfoort