Partners

Het Netwerkkantoor is een prima organisatie om zaken mee te doen. Klantgericht, flexibel en goede prijs/kwaliteitverhouding. Prettige sfeer en goede faciliteiten, een parkeergarage onder het gebouw en het station op loopafstand.

Carrière Switch B.V.

Entelec Control System is een Belgische innovatieve fabrikant op het gebied van integratiesoftware voor Building Management en Security Management applicaties. Ons integratieplatform Sky-Walker wordt internationaal toegepast in state of the art meldkamers zoals bij ziekenhuizen, fabrieksterreinen, Defensie, spoorwegen en tunnels. Vanaf 2011 is de Nederlandse vestiging vaste huurder van het Netwerkkantoor. De centrale ligging in Nederland, de bereikbaarheid en parkeergelegenheid zijn ideale en praktische aspecten van dit kantoor. En het Netwerkkantoor is anders door zijn gezellige ligging nabij het oude stadscentrum, de aparte entourage en de flexibele services die het biedt. Dit maakt het voor ons net even beter dan de andere verhuurconcepten die er op de markt zijn. Het draagt zeker bij om ons bedrijf professioneel te presenteren. De positieve reacties van onze klanten bevestigen dit. 

 

Aura Software levert een online bibliotheekoplossing voor bibliotheken in het onderwijs en bedrijfsleven. De software van Aura wordt gebruikt in 80% van de scholen in het Voortgezet Onderwijs. Na 20 jaar dagelijks gebruik te hebben gemaakt van een kantoorruimte in Nieuwegein, hebben wij gekozen voor het ‘nieuwe werken’. Onze medewerkers treffen elkaar één keer in de week op het Netwerkkantoor, de overige dagen werkt een ieder vanuit huis. Het Netwerkkantoor biedt voor ons deze unieke flexibele oplossing, waarbij we kantoorruimte huren voor slechts een dag per week. Hebben we een keer wat extra ruimte nodig voor een afspraak of vergadering dan is een tweede ruimte zo bijgeboekt bij José. Het netwerkkantoor is voor ons extra aantrekkelijk omdat we samen met José een cursusruimte voor 15 personen hebben kunnen inrichten. José zorgde daarbij voor de ruimte en het meubilair en wij hebben de computers, beamer en het draadloze netwerk geregeld. Hierdoor kunnen wij de tweedaagse cursus Aura Online voor onze klanten in huis organiseren. Onze klanten waarderen de centrale ligging, de goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer en zeker ook de aangename, professionele sfeer van het Netwerkkantoor.

 
 Antaris Solutions levert innovatieve oplossing voor real-time monitoring van logistieke processen, vooral voor de kwaliteitsbewaking van hoogwaardige farmaceutische producten. Ons SmartView web platform verzamelt informatie van verschillende draadloze sensoren, waardoor klanten in real-time de locatie en status van hun temperatuurgevoelige producten kunnen bewaken. Antaris bedient hiermee internationale klanten in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Vanuit het Netwerkkantoor in Amersfoort maken we graag gebruik van flexibele en centraal gelegen kantoorruimte, als aanvulling op ons operationeel kantoor in Enschede en software development in Oekraïne.

 

AWHoreca Adviesgroep is een fullservice adviesorganisatie die uit drie afdelingen bestaat, te weten AWHoreca Advisering, AWHoreca Makelaars en AWHoreca Taxaties. Binnen de groep zijn makelaars en adviseurs werkzaam die op basis van opleiding en jarenlange werkervaring binnen de horecabedrijfstak alle aspecten van deze dynamische, maar moeilijke branche, kennen en doorgronden.
AWHoreca Adviesgroep, met zijn hoofdkantoor bij Het Netwerkkantoor in  Amersfoort, is landelijk werkzaam. Vanuit een zestal regio’s zijn de makelaars en adviseurs actief. We zijn hierdoor altijd op de hoogte van wat er zich in de diverse delen van het land afspeelt.

 
 B2Bsure is een jong verzekeringsadviesbedrijf voor ondernemers. Wij bieden zakelijk verzekeringsadvies tegen een abonnementsvergoeding. Ons advies is telefonisch en de hoogte van de premie is bij ons niet bepalend voor onze verdiensten.
Alle soorten verzekeringen en pensioenen worden tegen het licht gehouden en bemiddeld in een onafhankelijk advies. B2Bsure adviseert telefonisch en gaat niet bij haar klanten op de koffie.
Wij bieden: een gedegen advies, besparing van tijd en een aantrekkelijk abonnement! Zo kunnen onze klanten hun verzekeringskosten verantwoord laag houden. 
Onze adviseurs werken vanuit huis maar we hebben behoefte aan een centrale plek. Het Netwerkkantoor biedt ons een solide en flexibele basis.

 

CONTACT

T   033 460 2300
M  06 51 23 13 80
M  06 29 34 26 43

j.vanrooyen@netwerkkantoor.nl

E  gonda.bus@netwerkkantoor.nl

ADRES

Netwerkkantoor
Arnhemseweg 6
3817 CH Amersfoort