Nieuwe eigenaar Het Netwerkkantoor

Per 1 mei 2021 heeft Josephine van Rooyen het stokje overgedragen aan Gonda Bus. Meer dan 13 jaar was zij eigenaar van Het Netwerkkantoor in Amersfoort met als core business flexibele verhuur van ruimtes en virtueel kantoor. Nieuwe eigenaar Gonda is enthousiast over het concept en heeft het voornemen om de serviceverlening verder uit te breiden.

Invaller

De kersverse eigenaar is bij Het Netwerkkantoor als invaller begonnen. ”Het werk paste blijkbaar bij me, want van verschillende kanten kreeg ik leuke reacties. Mijn achtergrond ligt op een heel ander vlak. Ik heb een hbo-opleiding Communicatie gevolgd en ben daarna bij verschillende overheidsorganisaties werkzaam geweest. Mooi werk, maar vaak hectisch en met krappe deadlines. Toen ons derde kindje werd geboren, kon ik de baan niet langer combineren met de zorg thuis en heb opgezegd.”

Mooie toekomst

Na ruim tien jaar ‘thuiswerken’ neemt Gonda de stap om Het Netwerkkantoor voort te zetten. Is dat niet spannend in coronatijd? “Jawel, maar toch zie ik een mooie toekomst voor me. Steeds meer klanten gaan naast online weer vaker fysiek gesprekken voeren. Ook de vergaderingen en trainingen komen weer op gang. We bieden sfeervolle en betaalbare ruimtes die je per uur, dagdeel, dag of voor langer kunt huren. Veel coaches vinden bij ons een plek.”

Plannen

Heeft de startende ondernemer plannen? “Ik wil graag de serviceverlening verder uitbreiden. Dan denk ik bijvoorbeeld aan simpele dingen als de mogelijkheid om te printen, tissues en bloemen in de kamers, iets lekkers bij de koffie, lunches verzorgen, meewerken aan de naamsbekendheid van ondernemers en uitbreiden van de dienstverlening op het gebied van virtueel kantoor. Ook zal ik als gastvrouw zoveel mogelijk aanwezig zijn om de mensen persoonlijk te ontvangen. Verder zijn de openingstijden verruimd, zodat er meer reserveringsmogelijkheden zijn. En om het reserveren makkelijker te maken, komt op de site een boekingssysteem.”

Energie

Hoe beleeft Gonda deze nieuwe start? “Ik vind het bijzonder om te ontdekken hoeveel energie dit ondernemerschap me geeft. Maar ik kan het niet alleen. Daarom hoor ik graag van klanten over hun ervaringen met Het Netwerkkantoor. Ook ideeën om onze dienstverlening te versterken, zijn van harte welkom!”