Virtueel kantoor

Het Netwerkkantoor is het voorportaal naar uw eigen bedrijf, ook in uw communicatie. Daarmee geeft u een perfect visitekaartje af!

U hoeft niet altijd in Het Netwerkkantoor te zitten, om er toch te zijn!
Gebruik Het Netwerkkantoor om telefoon en post binnen te laten komen en in het bezit te zijn van een zakelijk adres.

* Telefoonservice
Voor als u de telefoon even niet zelf kunt opnemen. Maar dat kan ook voor een langere periode. U kunt ook uw eigen vaste lijn opnemen in Het Netwerkkantoor of het nummer naar uw eigen analoge of digitale lijn door laten verbinden.

* Agendabeheer
U bent constant onderweg of bij klanten en wordt vaak gestoord door uw gsm voor info of het plannen van afspraken. Belangrijk voor de continuïteit van uw bedrijf, maar het vereist kostbare tijd en is bovendien storend voor de klant waar u mee in gesprek bent. Besteed dit uit aan Het Netwerkkantoor. Wij zorgen dat het direct zichtbaar wordt in uw agenda. Zo heeft u meer declarabele uren en minder ergernis.

* Kantooradres
Ook al is uw werkplek thuis, het officiële bezoekadres van uw bedrijf kan wel in Het Netwerkkantoor zijn. Voor zakelijke afspraken geeft dit een steviger indruk en als uw gasten dan ook nog professioneel worden ontvangen in een mooie en zakelijke ambiance, is de toon gezet.

* Op uw website
Laat ook op uw website zien dat u een zakelijk adres heeft waar u altijd bereikbaar bent