Kantoorruimte

Aarzelt u niet om contact op te nemen voor het maken van een afspraak zodat u het kantoor kunt bezichtigen en de tarieven bespreken.
Waar uw kantoor is?               In Het Netwerkkantoor!

Soms hebt  u een representatieve omgeving nodig om uw werk goed te kunnen doen. Het Netwerkkantoor Amersfoort biedt een passende ruimte voor een vergadering, coachings- of trainingssessie, presentatie of gewoon een goed gesprek. Of het nu gaat om een periode van een uur, een dagdeel of langer, permanent of ad hoc, in Het Netwerkkantoor Amersfoort is altijd een plek voor u beschikbaar!

* Gunstig gelegen
Vlakbij het station op loopafstand van cafés, restaurants, hotels en een parkeergarage onder het gebouw.

* Kantoorruimte
U kunt een kantoorruimte huren met een opzegtermijn van 3 maanden, gemeubileerd of ongemeubileerd. Ook de huur van een ruimte voor 2 of 3 dagen per week is mogelijk. Internet en een telefoonlijn zijn bij de prijs inbegrepen. Plug uw laptop in en u kunt direct aan het werk.

* Ontmoetingslocatie
Uw relaties worden gastvrij ontvangen en u wordt opgenomen in een netwerk als u daar behoefte aan hebt.

* Vergader- en spreekruimtes
Naast uw eigen kantoorruimte is het mogelijk om gebruik te maken van extra ruimtes voor vergaderingen of een extra spreekruimte als u bezoek krijgt, verwacht of onverwacht. Voor presentaties is alle multimedia apparatuur aanwezig en ook een uitgebreide lunch behoort tot de mogelijkheden.

* Tarieven
De tarieven zijn transparant en nader overeen te komen.