Het Netwerkkantoor, vast goed!!

Bent u op zoek naar een vergaderlocatie, een gespreksruimte of een kantoorruimte. Bij Het Netwerkkantoor op de Arnhemseweg treft u een breed scala aan mogelijkheden aan en is alles bespreekbaar.

 

Voor zelfstandige professionals is een servicekantoor zoals wij dat bieden een goede basis die bestaat uit een kantooradres, een werkplek en backoffice. Op deze wijze geeft u uw onderneming een fundament en kunt u zich bezighouden met uw professionele werkzaamheden.

 

Coaches, mediators en bedrijfsartsen maken graag gebruik van de gespreksruimtes waar zij in een rustige, aangename ruimte hun cliënten kunnen ontvangen. De mix tussen de zakelijke en huiselijke sfeer, en de hartelijke ontvangst, maken dat uw cliënt zich al snel op zijn gemak voelt.

 

Bij Het Netwerkkantoor profiteert u ook van het uitgebreide netwerk. Mensen ontmoeten elkaar en zo zijn er al diverse samenwerkingsverbanden ontstaan.

 

Het Netwerkkantoor, vast goed!!. Komt u een keer kennismaken aan de Arnhemseweg 6 in Amersfoort, dan kunnen we gelijk alle mogelijkheden bespreken.

CONTACT

T   033 460 2300
M  06 51 23 13 80
M  06 29 34 26 43

j.vanrooyen@netwerkkantoor.nl

E  gonda.bus@netwerkkantoor.nl

ADRES

Netwerkkantoor
Arnhemseweg 6
3817 CH Amersfoort