FlinkeKrachten BV

Prachtige bijeenkomst. Terwijl buiten de energie door de lucht gierde, stormde het binnen. Het was de eerste bijeenkomst van FlinkeKrachten BV, zo is het bedrijf gedoopt dat een platvorm wil zijn voor ZP’ers om mee te doen met openbare aanbestedingen. In onze eerste inschrijving voor een aanbesteding brengen wij zelfstandige communicatieadviseurs bij elkaar voor een advies&inhuurcontract bij de Provincie Utrecht.

Wij organiseren en leveren de expertise voor de aanbesteding en treden op als penvoerder. FlinkeKrachten BV schrijft niet in op de aanbesteding, dat doet de combinatie van ZP’ers. We hebben een respectabele lijst van achttien zelfstandige communicatieadviseurs die mee willen doen aan de aanbesteding van de Provincie Utrecht.

FlinkeKrachten is een initiatief van Ernst Damhuis van Focus, project & advies, Henk Pullen van DRIEPM, management consultancy en José van Rooyen, Het Netwerkkantoor Amersfoort.

De inschrijving op het project voor Overheid Communicatieadviseurs voor de Provincie Utrecht is bijna afgerond. De strekking van de opdracht is om voorkomende werkzaamheden bij de afdeling communicatie van de provincie Utrecht uit te voeren. Het inhuurcontract betreft een raamcontract voor 2 jaar, waarin we, als we de aanbesteding winnen, samen met 2 aanbieders prefered supplier zullen zijn. 

Tijdens het overleg hebben we gezamenlijk de te hanteren tarieven besproken en een lijst gemaakt van de zaken die nog moeten worden geregeld en de verklaringen die dienen te worden ondertekend.

De positieve reacties op ons initiatief en de naam die we hebben gekozen, sterkt ons in het vertrouwen dat we met iets goeds bezig zijn er voor moeten gaan.

Als deze aanbesteding binnen is, gaan we direct met de volgende aan de slag. Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden die wij je kunnen bieden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

CONTACT

T   033 460 2300
M  06 29 34 26 43

gonda.bus@netwerkkantoor.nl

ADRES

Netwerkkantoor
Arnhemseweg 6
3817 CH Amersfoort

KvK nr.: 75944235
BTW nr.: NL110781995 B01