Afscheid Josephine van Rooyen en nieuwe start Gonda Bus

Per 1 mei draagt Josephine van Rooyen het stokje over aan Gonda Bus. Meer dan 13 jaar was zij  eigenaar van Het Netwerkkantoor in Amersfoort. Met als core business flexibele verhuur van kamers en virtueel kantoor. Nieuwe eigenaar Gonda is enthousiast over dit concept en heeft het voornemen om de serviceverlening verder uit te breiden.

Josephine van Rooyen stond in 2008 aan de wieg van Het Netwerkkantoor. Nu zij met pensioen gaat, moet zij haar ‘kindje’ loslaten. Hoe voelt dat? Josephine: “Ik weet dat Het Netwerkkantoor bij Gonda in goede handen is en dat geeft mij het gevoel dat ik met een gerust hart kan gaan genieten van mijn vrije tijd. En ik vind het heerlijk dat ik die helemaal op eigen wijze kan gaan invullen.
In de loop van de jaren heb ik met veel klanten een band opgebouwd. Dat gaf me energie. Die contacten zal ik wel missen.”

En nu achter de geraniums? “Nee, ik blijf als trainingsactrice werkzaam. Ook mijn moestuin en kleinkinderen krijgen de aandacht die ze nodig hebben. En ik wil graag gaan fietsen, met vrienden wandelen, lezen en alles doen waar ik gedurende mijn werkzame leven niet aan toe ben gekomen.”

Nieuwe eigenaar Gonda is bij Het Netwerkkantoor als invaller begonnen. Gonda: ”Het werk paste blijkbaar bij me, want van verschillende kanten kreeg ik leuke reacties. Mijn achtergrond ligt op een heel ander vlak. Ik heb na mijn HBO-opleiding Communicatie bij verschillende overheidsorganisaties gewerkt. Mooi werk, maar vaak hectisch en met krappe deadlines. Toen ons derde kindje werd geboren, kon ik de baan niet langer combineren met de zorg thuis en heb opgezegd.”

Na ruim tien jaar ‘thuiswerken’ neemt Gonda de stap om Het Netwerkkantoor voort te zetten. Heeft zij als startend ondernemer plannen? “Als ik naar Het Netwerkkantoor kijk, zie ik een mooie  toekomst voor me. We bieden sfeervolle en betaalbare ruimtes die je per uur, dagdeel, dag of voor langer kunt huren. Veel coaches vinden bij ons hun plek. Maar ook voor een flexibele werkplek kun je bij ons terecht.
Ik wil graag de serviceverlening verder uitbreiden. Ook heb ik ideeën om het product virtueel kantoor meer op de kaart te zetten.”

“Ik vind het bijzonder om te ontdekken hoeveel energie dit ondernemerschap me geeft. Maar ik kan het niet alleen. Daarom hoor ik graag van klanten over hun ervaringen met Het Netwerkkantoor. Ook ideeën om onze dienstverlening te verbeteren, zijn van harte welkom!”

CONTACT

T   033 460 2300
M  06 29 34 26 43

gonda.bus@netwerkkantoor.nl

ADRES

Netwerkkantoor
Arnhemseweg 6
3817 CH Amersfoort

KvK nr.: 75944235
BTW nr.: NL110781995 B01